Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Burgemeester van Vlissingen sluit drugspand

Toegevoegd: 29-05-2020, 19.12 uur
Burgemeester van Vlissingen sluit drugspand
© Foto: Wilco Roeleven (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Burgemeester Van den Tillaar heeft gisteren in Vlissingen een drugspand gesloten nadat er een hennepkwekerij was ontdekt. Ook werd er soft- en harddrugs aangetroffen.


De burgemeester nam de beslissingen op advies van de politie. De woning aan de Wilhelminastraat is voor een paar maanden gesloten. Naast de hennepkwekerij werd er tijdens een opsporingsonderzoek in de woning door de politie soft- en harddrugs aangetroffen.

Burgemeesters kunnen een pand waaruit drugs wordt verhandeld voor een periode van maximaal zes maanden sluiten. Daarmee hopen de burgemeester misstanden aan te pakken en de georganiseerde en ondermijnende criminaliteit een halt te roepen.

 

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (30-5-2020 om 00:02)
Top. En dan het pand aan fatsoenlijke huurders gunnen.
Cookie-instellingen beheren