Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden. Woensdag zonnig en zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dertig cilinders met lachgas gevonden in auto

Toegevoegd: 30-05-2020, 11.04 uur
Het voertuig werd voor een reguliere verkeerscontrole van de A58 gehaald.
Het voertuig werd voor een reguliere verkeerscontrole van de A58 gehaald.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De politie heeft in een personenauto gisteren dertig cilinders met lachgas gevonden. De 22-jarige bestuurder uit Terneuzen kreeg hiervoor een proces-verbaal.

Het voertuig werd voor een reguliere verkeerscontrole van de A58 gehaald ter hoogte van Rilland. Achter de bestuurdersstoel lag een cilinder met lachgas. In het totaal vonden de agenten dertig cilinders met lachgas. De bestuurder kon geen vervoersdocument tonen, ook had hij geen opleiding genoten om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren. De lading was niet gezekerd, er was geen brandblusser aanwezig in de auto en ook was er geen mogelijkheid om de wagen goed te ventileren.

De man is proces-verbaal aangezegd. Het boetebedrag wordt door een Officier van Justitie bepaald. Volgens de politie mocht de bestuurder niet verder rijden op deze manier.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de Publieks Rechter (30-5-2020 om 16:28)
Wie het laatst lacht ,,,,,,,,,, Zonde dat ze tegenwoordig niet meer zonder kunnen lachen .