Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeluk op Kadijk Tholen

Toegevoegd: 30-05-2020, 15.41 uur - Update: 30-05-2020, 17.26 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op de Kadijk in Tholen is zaterdagmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Twee anderen liepen eveneens letsel op.


Bij de kruising met de Schapenweg raakte een auto in een sloot na een botsing met een scooter. Het ongeluk gebeurde rond 14.50 uur. Vrijwel direct werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het echtpaar dat in de auto zat, is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de scooter is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Na het ongeluk werd de weg ter plekke afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren