Weerbericht:
Komende nacht en zondagochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen probeert vrouw te beroven van tas

Toegevoegd: 30-05-2020, 16.15 uur
Jongen probeert vrouw te beroven van tas
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een jongen heeft vrijdagmiddag in Kapelle geprobeerd een vrouw te bestelen van haar tas. De straatroof mislukte. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Een inwoonster van Kapelle fietste volgens de politie rond 17.15 uur vanaf het station naar haar woning elders in Kapelle. In de Spaarlingsstraat merkte ze dat ze achtervolgd werd door een jongen van ongeveer 12 jaar oud. "Hij probeerde in het voorbijgaan de tas van de vrouw van haar fiets af te pakken. Dit lukte niet omdat de vrouw haar tas stevig had vastgemaakt aan haar fiets. Na deze poging beroving is de jongen weggefietst", zo vertelt de politie.

De vrouw hield geen schade of letsel over aan het voorval. Ze deed wel aangifte en de politie probeert nu uit te zoeken wie de straatrover is. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (30-5-2020 om 22:52)
wat is dat met die 12 jarigen tegenwoordig ze zijn met steeds meer met berovingen betrokken .krijgen die geen opvoeding meer .wij waren vroeger ook niet altijd braaf ,maar dit is iets heel anders dan katten kwaad uithalen .ik vind dit niet normaal .