Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer dodelijk ongeluk is man (35) uit Zierikzee

Toegevoegd: 31-05-2020, 09.32 uur
De auto van de man uit Zierikzee brak door midden.
De auto van de man uit Zierikzee brak door midden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Het slachtoffer dat gisteravond om het leven kwam bij een ongeluk in Zierikzee is een 35-jarige man uit die plaats. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.


Het incident werd rond 22.35 uur gemeld en vond plaats op de N59, vlakbij het tunneltje bij de kruising Caustraat - Schouwsedijk - Zille. Getuigen verklaarden dat de auto van de man uit Zierikzee op de verkeerde weghelft terecht kwam, frontaal tegen een andere auto botste en er meteen een hevige brand ontstond. Beide voertuigen stonden bij aankomst van de brandweer volledig in brand.

In de andere auto zat een 42-jarige man uit Aachen (D). Hij kon snel uit zijn voertuig komen, maar raakte wel gewond. De Duitse man is ter controle naar het ziekenhuis gebracht, hij heeft daar een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij niet had gedronken. De man mocht na behandeling weer naar huis.

De auto van de man uit Zierikzee brak door midden. Vermoedelijk is de bestuurder uit de auto geslingerd. Hij overleed ter plekke. Zijn familie is meteen van zijn overlijden in kennis gesteld, zij kwamen naar de plek waar het ongeval was gebeurd. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. Er zijn drie tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig ingezet. Er werden ook twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar die laatste is niet meer ter plekke gekomen.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van de fatale aanrijding. Dit onderzoek is volgens een woordvoerster nog niet afgerond. Beide voertuigen zijn door de politie in beslag genomen voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (5-6-2020 om 19:19)
Een 35 jarige man heeft zijn leven gekost door op de linker weghelft met zijn auto te komen waardoor een botsing met een andere auto onvermijdelijk was wie weet wat de persoon heeft mee gemaakt waar door hij op die weghelft was gekomen bij deze wensen we de famielje heel veel sterkte door het verlies van deze persoon.
Cookie-instellingen beheren