Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Drie aanhoudingen na schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 31-05-2020, 10.18 uur
De drie verdachten zullen gehoord gaan worden door rechercheurs.
De drie verdachten zullen gehoord gaan worden door rechercheurs.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft drie mannen aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij een schietincident in een woning aan de Lammensstraat in Vlissingen.


Getuigen meldden rond 02.00 uur bij de politie dat zij hoorden dat er geschoten werd. Agenten stelden meteen een onderzoek in en vonden bij de woning in de Lammensstraat aanwijzingen dat er daadwerkelijk geschoten was. Door hen is de woning met linten afgezet zodat er door politiemensen van Forensische Opsporing onderzoek gedaan kon worden.

Bij de huisartsenpost hadden zich inmiddels twee personen gemeld met verwondingen die mogelijk het gevolg waren van dit incident. Het betroffen een man van 23 uit Goes en een man van 25 uit Vlissingen. Beide mannen zijn door de politie aangehouden omdat zij ervan worden verdacht betrokken te zijn bij het schietincident.

De man uit Goes is meteen overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. De Vlissinger is eerst nog overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen. Toen dat gebeurd was is ook hij overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. De auto waarin zij naar het ziekenhuis waren gekomen is door de politie overgebracht naar een plek waar hij onderzocht gaat worden.

Tegen 03.00 uur werd door agenten in de Irislaan in Vlissingen een voertuig aan de kant van de weg gezet. De bestuurder van deze auto was een 21-jarige man uit Koudekerke. Ook deze man is aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het incident in de Lammensstraat. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. Zijn auto is ook naar een onderzoeksplaats overgebracht door een takelbedrijf. Ook deze auto zal onderzocht worden door de politie.

Op de A58, ter hoogte van Etten-Leur, is eveneens een man aangehouden die mogelijk betrokken zou zijn bij het incident. Hij bleek er echter niets mee te maken te hebben en is weer in vrijheid gesteld. Het onderzoek is nog niet afgerond. De drie verdachten zullen gehoord gaan worden door rechercheurs. Ook worden getuigen nog door de politie gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (31-5-2020 om 11:20)
Dus nu is wachten op de volgende confrontatie tussen deze parels van de maatschappij. Dat ze elkaar afschieten is prima maar dan graag binnenshuis, kost ook het minste voor de belastingbetaler.
VdVonck (31-5-2020 om 11:03)
Helaas geen foto's!?
Cookie-instellingen beheren