Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Stuk berm in brand bij camping in Sluis

Toegevoegd: 31-05-2020, 17.22 uur
Stuk berm in brand bij camping in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - Naast een camping in Suis is zondagmiddag een bermbrand ontstaan. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De eerste melding van de brand bij de Zuiddijk kwam rond 16.35 uur binnen. Binnen vijf minuten werd opgeschaald naar middelbrand. Er zijn twee blusvoertuigen en een waterwagen uitgerukt. Het stuk berm dat in brand staat, ligt volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) vlakbij een camping. “De brandweer beschermt de camping tegen eventueel rondvliegende brandende stukjes, die vanwege de harde wind in de lucht komen. De rook waait over de camping, de gasten worden hiervoor gewaarschuwd. Een deel van de weg wordt afgezet”, zo meldt de VRZ.

Rond 17.15 uur had de brandweer het vuur onder controle maar toen moest nog wel worden nageblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren