Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man valt van dak woning Arnemuiden

Toegevoegd: 02-06-2020, 08.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een woning in Arnemuiden is dinsdagochtend iemand gewond geraakt bij een val van het dak. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 08.00 uur aan de Korenbloemlaan. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, kan de politie nog niet zeggen maar een woordvoerder bevestigt dat een man van een dak is gevallen. “Voor zover bekend raakte de man niet ernstig gewond. Het gaat om een arbeidsongeval en de Arbeidsinspectie zal onderzoek doen”, zo zegt de politie.

Na de melding werden twee ambulanceteams en drie politie-eenheden opgeroepen. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd maar die kwam niet meer ter plekke. De gewonde is ter plekke behandeld door de ambulancedienst en vervolgens meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren