Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbreker betrapt en aangehouden Vlissingen

Toegevoegd: 02-06-2020, 09.06 uur
Inbreker betrapt en aangehouden Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag rond 03.30 uur een verdachte aangehouden voor een woninginbraak aan de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen.

Bewoners betrapten de inbreker rond 02.30 uur in hun huis. De dader vluchtte weg. Agenten namen aangifte op en kregen een signalement van de dader. Er werd een buurtonderzoek ingesteld en in de omgeving van de Voorstraat zagen de agenten een man lopen die voldeed aan het signalement. Hij werd aangehouden.

Het gaat om een 33-jarige man uit Middelburg. In de tas trof de politie meer spullen aan die bij de woninginbraak waren buitgemaakt, zoals een navigatiesysteem en een autoradio. Mogelijk zijn die van diefstal afkomstig, maar daarvan is (nog) geen melding of aangifte gedaan. De politie komt graag in contact met gedupeerden van een inbraak. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. P. (2-6-2020 om 19:27)
Dikke pluim voor de politie! Mooi werk ongens!