Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding voor autobrand Heinkenszand

Toegevoegd: 02-06-2020, 09.15 uur
De brandweer is ter plekke gekomen om een nacontrole uit te voeren.
De brandweer is ter plekke gekomen om een nacontrole uit te voeren.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - De politie heeft afgelopen nacht een verdachte van brandstichting aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man die een bestelauto in brand zou hebben gestoken.


De hulpdiensten werden rond 01.30 uur opgeroepen voor een voertuigbrand op het Clara’s Pad. Aan de voorzijde van de bestelbus woedde brand. Omstanders konden het vuur met behulp van een brandblusser en tuinslang blussen. De brandweer uit ’s-Gravenpolder is nog ter plekke gekomen om een nacontrole uit te voeren. De brandweer heeft de smeulende resten verder afgeblust.

Agenten stelden een buurtonderzoek in, omdat getuigen een voertuig in de buurt van de brand hadden zien staan. Op de Stelledijk in ’s Heer Arendskerke zagen agenten rond 02.00 uur de auto rijden en werd de 30-jarige man uit Heinkenszand gearresteerd op verdenking van brandstichting.De politie laat weten dat de aanleiding mogelijk ligt in de relatiesfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dombo (2-6-2020 om 15:30)
Lekker dom bezig. En ja dan dubbel pech als je dan ook nog gepakt wordt!!
Cookie-instellingen beheren