Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder omgekomen bij ongeluk N256 Kats

Toegevoegd: 02-06-2020, 20.59 uur - Update: 02-06-2020, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Op de Eerste Deltaweg (N256) bij Kats is dinsdagavond een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.


Volgens de politie kwam de motorrijder in botsing met een andere weggebruikers. Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke. De bestuurder van het voertuig dat met de motorrijder in aanraking kwam wordt volgens de politie nagekeken in een ambulance. Zijn/haar letsel lijkt volgens de politie mee te vallen. 

Vanwege het ongeluk moesten andere weggebruikers uitwijken. Volgens de politie is een vrachtwagen hierdoor scheef op de weg komen te staan. De vrachtwagen reed achterop een bedrijfsbusje. De bestuurders hiervan bleven ongedeerd. Een personenauto schoot over het fietspad en een andere personenauto ligt in een greppel. De motor zelf ligt op de parallelweg.

De N256 is momenteel afgesloten. Er staat een file. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is niet bekend. Over de oorzaak van het ongeval is ook nog geen informatie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nowty (2-6-2020 om 22:48)
@peter doe eens normaal. Hoe haal je in je kop om te schrijven dat van alle betrokkenen hun rijbewijzen moet worden ingenomen. Al deze betrokkenen hebben geprobeerd dit ongeval te ontwijken om erger te voorkomen. Wat voor i....... ben jij wel niet.
Dusss (2-6-2020 om 22:32)
Pak peter zijn rijbewijs ook maar af dan, sterkte voor alle betrokkenen
danny (2-6-2020 om 22:25)
@Peter, je bent niet wijs, en neem nog wat azijn. wat wil je dan iedereen met de geitenkar? ik rij hier al 30 jaar, ja toen je nog 100 km/h mocht en tol moest betalen voor de brug, toen der tijd zag je niet zo veel ongelukken. nu denken ze oowh 80km/h , even een appje sturen, van de 10 tegenliggers die je ziet, zitten er 3 naar hun kruis te kijken. bij sommige zie je hun ogen niet eens dus hoe kunnen die dan de weg zien. versmalt en de snelheid verlaagt dat heeft het een gevaarlijke weg gemaakt, vroeghe moest je daar op letten
Rien. (2-6-2020 om 22:24)
Net als peter op zijn brommertje zeker.
Zeeuw (2-6-2020 om 22:07)
@Peter . Wat een grote muil voor ik denk een volwassen vent ? Hoe haal je het in je botte hoofd, om zoiets te zeggen. Er is niks mis met de Deltaweg. Alleen 1 keer onoplettendheid en je zit zo boven op een ander. Maar dan nog : Onwelwording ofzo kan ook nog. Dus trek geen conclusie als je er niet bij ben geweest
A. P. (2-6-2020 om 21:35)
Treurig. Sterkte.
Cookie-instellingen beheren