Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Alcohol in spel bij fatale aanrijding N256 Kats

Toegevoegd: 03-06-2020, 09.20 uur
De motorrijder overleed ter plekke. De automobilist is aangehouden.
De motorrijder overleed ter plekke. De automobilist is aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

KATS - De motorrijder die gisteren om het leven kwam bij een ongeluk op de Eerste Deltaweg (N256) is een 21-jarige man uit Kloetinge. Hij kwam in botsing met een bestelbusje. De bestuurder hiervan is aangehouden en bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden, zo meldt de politie zojuist.


De botsing tussen de motorrijder en het busje vond rond 20.30 uur plaats. Er werden nog twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar de motorrijder overleed ter plekke. De bestuurder van het bestelbusje, een 44-jarige man uit Nieuwerkerk, werd aangehouden. Uit een blaastest bleek dat hij ruim twee keer teveel had gedronken. Een speekseltest wees uit dat hij niet onder invloed was van drugs. De man is ingesloten in een politiecellencomplex. Hij zal vandaag gehoord worden.

Door de politie zijn verschillende getuigen gehoord. "Zij waren erg onder de indruk van het zien gebeuren van het ongeval. Voor hen werd slachtofferhulp ingeschakeld", aldus de politie. Na het ongeval werd de N256 afgesloten voor onderzoek. De weg was urenlang dicht. De motor en het bestelbusje zijn door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-6-2020 om 19:46)
@Joris Heb je de politie gebeld of dacht je, laat maar zitten??
Mus (4-6-2020 om 16:22)
2keer re veel is 4 glazen bier . Stop met reclame voor alcohol En stel het limiet op 0 glazen . Alle betrokkenen wens ik veel sterkte.
Ongelooflijk (3-6-2020 om 19:20)
Niet te geloven,weer een jong iemand dood door een eikel die gezopen heeft!! Goede reclame ook voor van Groningen
Goes (3-6-2020 om 18:45)
Zet maar 20 jaar vast.
Joanna (3-6-2020 om 17:13)
Tegen dronken bestuurders is geen een weg veilig
Rick (3-6-2020 om 17:04)
Weer een jong leven kapot en dat van de nabestaanden door toedoen van een alcoholcrimineel
Cookie-instellingen beheren