Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden. Woensdag zonnig en zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bewakingsbeelden vrijgegeven na inbraak Goes

Toegevoegd: 03-06-2020, 10.21 uur
De inbraak vond plaats op zaterdag 17 augustus 2019.
De inbraak vond plaats op zaterdag 17 augustus 2019.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven waarop twee vrouwen zijn te zien die mogelijk betrokken zijn geweest bij een woninginbraak in augustus vorig jaar in Goes. Een man werd eerder al aangehouden als verdachte.

De vrouwen arriveerden op de bewuste zaterdag 17 augustus tegen 12.00 uur bij de ingang van een appartementencomplex aan het Anna Paulownaplein in Goes. Even later voegde zich een man bij hen. De vrouwen gingen het gebouw binnen door de centrale toegangsdeur van het complex en in één van de appartementen werd vervolgens ingebroken.

De woning werd doorzocht en de drie lieten een flinke rommel achter. Ze namen een compleet servies mee en wat kostbare sieraden. De 89-jarige bewoner was op het moment van de inbraak niet thuis maar schrok zich volgens de politie een ongeluk toen hij thuis kwam.

Na de inbraak werden camerabeelden uit de centrale hal bekeken. Hierop waren twee vrouwen te zien: de één gekleed in een blauwe jurk, de ander gekleed in een oranje jurk. In Ede kon in februari een 20-jarige man uit die plaats worden aangehouden als verdachte. "Omdat hij al bekend is bij de politie, staat hij niet op de verspreide beelden", zo legt de politie uit. De identiteit van de vrouwen kon ondanks de aanhouding van de man nog niet worden vastgesteld, daarom zijn nu de bewakingsbeelden vrijgegeven. Tips zijn welkom bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.meijer (5-6-2020 om 18:30)
Opname uit augustus.... Is het niet mogelijk om sneller de bevolking te informeren teneinde de korte termijngeheugens te snel af te zijn. Dit begint als zoveel zaken waarbij de opsporing wordt verzocht op cold cases te lijken.Welke achtergronden spelen hierbij?
Mar (4-6-2020 om 19:44)
Normaal doen Jaap of is dit jouw normaal ??
Jaap (3-6-2020 om 11:35)
Poten afhakken van deze laffe sletten.