Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Wegpiraat klemgereden in Terneuzen, rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 04-06-2020, 11.15 uur
Wegpiraat klemgereden in Terneuzen, rijbewijs kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft woensdagmiddag in Terneuzen iemands rijbewijs ingenomen nadat deze even daarvoor was klemgereden.


De politie kreeg rond 15.30 uur een melding dat iemand in een bestelbus reed en agressief rijgedrag vertoonde op het traject van de N61 en de N62. Ambulancemedewerkers zagen de auto rijden en gaven de locatie van het voertuig door aan de politie.

De automobilist reed volgens de politie onder meer te hard en negeerde ook een rood verkeerslicht. Om 16.15 uur kon de auto worden klemgereden op de Koegorsstraat. De auto bleek te zijn bestuurd door een 28-jarige man. Zijn rijbewijs werd ingenomen. De politie doet nog verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-6-2020 om 19:39)
Waarom moet dat busje vernuetigd worden ?? Het is mogelijk van zijn baas. Denk eens na voor je dit soort opmerkingen plaatst.
Anonymous (4-6-2020 om 17:49)
Plus ook weekje groentijd, 240uur werkstraf en ook ENGcursus
Kaaskopf (4-6-2020 om 15:29)
Heb je het artikel wel gelezen rini? Ze hebben het rijbewijs in beslag genomen....
rini de jonge (4-6-2020 om 12:09)
rijbewijs busje in beslag nemen en vernietegen