Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor melding Middelburg

Toegevoegd: 04-06-2020, 17.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is vanmiddag ingezet na een melding van een medische noodsituatie in Middelburg.


De ambulancedienst werd rond 16.45 uur naar de Griffioenstraat gestuurd. De twee ambulances stonden later enige tijd bij de Euromarkt maar reden vervolgens door naar de Oude Rijksweg in Arnemuiden. Hier was een rendez-vous afgesproken met het traumateam.

Rond 17.20 uur is de patiënt met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De arts van de traumahelikopter reed mee. Daarom is de helikopter even later ook naar Goes gevlogen. De brandweer stond daarbij stand-by.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ jan (5-6-2020 om 00:19)
Hoe verder weg je landt van bewoond gebied... Hoe veiliger en dan hoef je de brandweer minder snel in te zetten ;)
Pipo (4-6-2020 om 22:27)
De trauma communiceert met de ambu.... en ahv tijd dat heli tp is word de opstelplaats gekozen. Dus...soms op ongeval zelf, schietbaan of bij arnemuiden
hoezo? (4-6-2020 om 19:47)
als die heli gewoon doorgevlogen was ipv uit- en inladen in een ambu was dat toch veel sneller geweest?
jan (4-6-2020 om 19:32)
ik begrijp eigenlijk niet waarom naar Arnemuiden wordt uitgeweken in Middelburg op de schietbaan is een groot parkeerterrein voor de hulpdiensten evenals op de korenveldweg in Middelburg wie weet daar antwoordt op
ton (4-6-2020 om 19:20)
Ik vind het nog steeds vreemd, ambulances naar Arnemuiden met patiënt uit Middelburg, een helikopter kan bij wijze van spreken landen op een postzegel, maar nee, die moet ook naar Arnemuiden, En dat, terwijl er een calamiteiten parking bij het aquaduct is. Hoop overigens wel dat het met de patiënt goed gaat, sterkte.
Cookie-instellingen beheren