Weerbericht:
Weinig bewolking, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw dreigt wederom woning op te blazen

Toegevoegd: 04-06-2020, 19.01 uur
De vrouw is overgedragen aan Emergis.
De vrouw is overgedragen aan Emergis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KWADENDAMME - Voor de tweede keer in anderhalve maand tijd heeft in Kwadendamme een vrouw gedreigd haar woning op te blazen.


De hulpdiensten kregen rond 17.00 uur een melding dat de vrouw de gaskraan in haar woning aan de Sebastiaanstraat zou hebben opengezet. De brandweer, politie, de ambulancedienst en het energiebedrijf gingen vervolgens ter plekke. De straat werd uit voorzorg afgezet en de brandweer legde slangen gereed.

Op 20 april vond een soortgelijk incident plaats. Toen duurde het anderhalf uur voordat de vrouw naar buiten kon worden gehaald. Nu was de bewoonster volgens de politie rond 18.00 uur uit het huis. Een politiewoordvoerder laat weten dat het gaat om een vrouw met verward gedrag. Ze is voor de zekerheid geboeid toen ze per ambulance werd overgebracht naar Emergis.

Of de vrouw daadwerkelijk het gas had opengedraaid, is niet duidelijk.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oplettende burger (9-6-2020 om 23:50)
Anderhalve meter voorbeeld agenten... een slecht voorbeeld is ook een voorbeeld :)
Jaap (5-6-2020 om 12:46)
Hoe is het mogelijk dat iemand die in korte tijd twee keer probeert haar huis op te blazen zelfstandig in een woonwijk kan wonen. Levensgevaarlijk voor de andere mensen die daar wonen.
mini (5-6-2020 om 11:15)
Lekker, daar zal je naast wonen. De hulpverlening voor 'verwarden' is 0,0
Mark (5-6-2020 om 06:57)
Brandweer kan Gas meten die lopen ook niet zo maar een huis binnen dat op springen staat