Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Twee aanhoudingen na steekpartij Oostburg

Toegevoegd: 05-06-2020, 08.01 uur - Update: 05-06-2020, 09.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De politie heeft vanmorgen in Oostburg twee mannen aangehouden na een mogelijke steekpartij in een woning. Er is één persoon gewond geraakt.


Het incident vond rond 06.15 uur plaats in een woning aan de Paulus Potterstraat. Voor de gewonde werd naast een ambulance ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest. De gewonde is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie meldt dat twee mannen zijn aangehouden als verdachte. Personalia van de betrokkenen zijn nog niet vrijgegeven.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens de politie is mogelijk sprake geweest van een steekincident maar of dat ook daadwerkelijk zo is, wordt nog onderzocht. De omgeving is ter plekke afgezet met linten. Ook in de Jan Steenstraat is een plaats delict afgezet. Hier staat een witte auto binnen de afzetting. Of deze ook betrokken is bij het incident is niet bekend. Van de woning aan de Paulus Potterstraat is een ruit gesneuveld. Ook is er bloed te zien.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rini de jonge (5-6-2020 om 09:36)
schiet en steek partijen orde van de dag in zeeland
Cookie-instellingen beheren