Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestant onwel na vondst wietkwekerij Goes

Toegevoegd: 05-06-2020, 13.50 uur
Arrestant onwel na vondst wietkwekerij Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In een loods aan de Scottweg in Goes heeft de politie donderdagmiddag een wietkwekerij met bijna 400 planten ontdekt. Een persoon die in de loods was, werd aangehouden. Hij werd echter onderweg naar het politiebureau onwel.


Volgens de politie werd tijdens een controle in de loods een afgetimmerde ruimte aangetroffen. Hierin bleek een kwekerij te zijn gehuisvest. In de loods was een 36-jarige man uit Utrecht aanwezig. Hij werd gearresteerd. Onderweg naar het politiebureau werd de arrestant onwel. "Een ambulance bracht hem voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. Hij mocht donderdagavond het ziekenhuis verlaten", zo vertelt de politie.

De man wordt nog uitgenodigd op het bureau om alsnog een verklaring af te leggen. De hennepkwekeij is ontmanteld en alle spullen zijn vernietigd. De hele elektriciteitsinstallatie werd door een netwerkspecialist afgekeurd. De stroom bleek illegaal te zijn afgenomen. De planten werden volgens de politie vermoedelijk voor het stekken gebruikt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (5-6-2020 om 19:11)
Moet je daar voor nu uit Utrecht komen om die rotzooi te telen maar zo je ziet in Zeeland ben je daar niet veilig voor.
Cookie-instellingen beheren