Weerbericht:
Lokaal stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser en automobilist botsen in Kerkwerve

Toegevoegd: 05-06-2020, 16.10 uur
De botsing vond plaats nabij het gehucht Moriaanshoofd.
De botsing vond plaats nabij het gehucht Moriaanshoofd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij een aanrijding tussen een bromfiets en een personenauto in Kerkwerve is vrijdagmiddag de nodige schade ontstaan.


De botsing vond rond 15.10 uur plaats op de kruising van de Bootsweg, de Taaijersweg en de Provincialeweg (N59) bij het gehucht Moriaanshoofd. De ambulancedienst werd ingeschakeld maar voor zover bekend raakte geen van de betrokkenen ernstig gewond en hoefde de gewonde niet mee naar het ziekenhuis.

De personenauto raakte door de botsing aan de bestuurderszijde beschadigd. Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland heeft de Citroën Xsara rond 16.10 uur getakeld. Weginspecteurs van Rijkswaterstaat kwamen ter plekke om een veilige situatie te creeëren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750