Weerbericht:
Wolkenvelden. In het noordwesten, later ook elders, (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ernstig mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 27-12-2006, 14.36 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Woensdag omstreeks 03.00 uur werd een 41-jarige Vlissinger bij een café in de Walstraat in zijn woonplaats door enkele onbekenden mishandeld.

Zij behoorden tot een groep van ongeveer 15 personen die vanaf de Zeilmarkt de Walstraat waren ingelopen. Een van hen ging op het terras van het café tegen een fiets en tegen een raam staan plassen. De 41-jarige en een evenoude plaatsgenoot, die net naar buiten waren gekomen, zeiden hier iets van.

Uit de groep kwamen gelijk ongeveer 5 personen naar voren en een van hen trapte de 41-jarige zo hard tegen het hoofd dat deze gelijk bewusteloos achterover viel. De andere vier schopten hem daarna nog verschillende keren tegen het hoofd.

De café-eigenaar die, samen met andere bezoekers, naar buiten was gekomen, werd eveneens geslagen. De 41-jarige Vlissinger werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht, in de loop van deze ochtend kon hij weer naar huis.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en naar mensen die iets weten over de groep van circa 15 personen die die nacht vanaf de Zeilmarkt de Walstraat inliep.

Deze getuigen kunnen zich melden bij het bureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren