Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuiden kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie achterhaalt 'racers' Oude Rijksweg Kruiningen

Toegevoegd: 06-06-2020, 17.57 uur
Politie achterhaalt 'racers' Oude Rijksweg Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Politieagenten van het team Oosterscheldebekken zijn zaterdag op pad gegaan nadat een melding was binnengekomen over racende weggebruikers.


De vermeende wegpiraten zouden zijn gezien bij de Oude Rijksweg (N289) in Kruiningen. Na de melding ging de politie op pad om de betrokken voertuigen te achterhalen.

Nadat de vermoedelijke verdachten aan de kant waren gezet, zijn ze door de politie “stevig gewaarschuwd”, zo laten de agenten via social media weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (7-6-2020 om 01:38)
Als je niet zeker weet of je de goeie hebt, is het nogal lastig bekeuren. Meer als stevig aanspreken heb je dan niet, dus meer kan de politie ook niet op dat moment.
OG (6-6-2020 om 23:18)
Rustig mensen, waarschuwing vanwege geen heterdaadje lijkt me. Wees blij dat er tegenwoordig nog mensen agent willen worden. Welterusten.
VdVonck (6-6-2020 om 20:57)
Nou een stevige waarschuwing zal ze wel leren! Wat een aanfluiting weer. Echt totaal geen respect meer voor de Politie. Dit soort idioten gebruikt de weg als speelplaats, wat deze keer goed ging. Gegarandeerd dat het een keer mis gaat. Dan moeten deze agenten verantwoordelijk worden gehouden. Zij hadden dit immers kunnen zien aankomen.
Rien. (6-6-2020 om 20:48)
Tsja, eigenlijk hebben Franky en Will wel heel erg gelijk. Maar ja politie is ook niet altijd "safe", (zie eerdere nieuwsberichten deze week).
Theos (6-6-2020 om 19:38)
Goed politiewerk. Klasse hoor, maar die "wegmisbruikers" krijgen schijnbaar alleen een waarschuwing en dat vind ik te soft. met een dergelijk rijgedrag dien je in ieder geval een proces verbaal te krijgen.
will (6-6-2020 om 19:05)
Waarschuwen ? dat helpt wel zeg !! als er iemand dood gereden wordt is het te laat, neem die auto`s in beslag en een forse boete.