Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuiden kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie achterhaalt 'racers' Oude Rijksweg Kruiningen

Toegevoegd: 06-06-2020, 17.57 uur
Politie achterhaalt 'racers' Oude Rijksweg Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Politieagenten van het team Oosterscheldebekken zijn zaterdag op pad gegaan nadat een melding was binnengekomen over racende weggebruikers.


De vermeende wegpiraten zouden zijn gezien bij de Oude Rijksweg (N289) in Kruiningen. Na de melding ging de politie op pad om de betrokken voertuigen te achterhalen.

Nadat de vermoedelijke verdachten aan de kant waren gezet, zijn ze door de politie “stevig gewaarschuwd”, zo laten de agenten via social media weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (6-6-2020 om 18:57)
Echt geweldig nieuws dit... Goed gedaan politie en goed dat jullie zo goed als alles op social media donderen. Doe gewoon je werk en ga geen extra werk verzinnen door onzin tijdens je dienst op social media te gooien. Sorry hoor, maar dit is toch niet echt nieuws waardig.
Wim (6-6-2020 om 18:55)
sportief van politie een waarschuwing die terecht is maar geen boete, bij deze zijn jullie gewaarschuwd
Peter (6-6-2020 om 18:41)
Een BOA had ze meteen zonder pardon een boete gegeven, misschien wel twee ook en ook maar meteen de pas verworven korte-wapenstok in de nek gelegd. Gewoon omdat het kan.....