Weerbericht:
Vooral in de noordelijke provincies buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tumult in Jan Vermeerlaan Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2020, 22.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Zes politie-eenheden zijn zaterdagavond met spoed naar een woning in Vlissingen gedaan na een melding van een incident aldaar.

De politie kreeg volgens een woordvoerder rond 20.45 uur een melding van een verdachte situatie in de Jan Vermeerlaan. Hierop gingen vijf politieauto’s en een politiemotor met spoed ter plaatse. Een man werd aangehouden, geboeid en in een politiewagen gezet, maar even later toch weer op vrije voeten gesteld.

Het kind van de twee was in de tussentijd naar een politiebureau gebracht. Toen dit duidelijk werd, uitten zowel de man als een vrouw die eveneens aanwezig was, beledigingen en bedreigingen aan het adres van de agenten. Ook zaten ze aan het aanwezige politiematerieel. Het kwam vervolgens ook tot fysiek contact maar er desondanks werd niet overgegaan tot aanhouding. Wel kregen de twee een laatste waarschuwing.

Na een uurtje was de rust in de straat weer wedergekeerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (7-6-2020 om 11:48)
Geen anderhalve meter plicht voor de dienstkloppers? Verdachte situatie, dat kennen we inmiddels! Meteen aangifte doen van het kind wat ontvoerd is. Slaat totaal nergens meer op waar de politie zich mee bezig houdt.
Mijn mening (7-6-2020 om 11:30)
Een inval zouden ze preventief moeten doen in die achterbuurten van Vlissingen. Het is net als Terneuzen een afvoerputje geworden.
Zwart geld matters (7-6-2020 om 11:27)
Opvallend dure auto's voor een straatje waar oude woningbouw krotjes staan..
Jaap (7-6-2020 om 11:25)
Richard: wat een domme, hersenloze reactie vol met onzin dat kant nog wal raakt, wat een niveau!!! Zoek hulp, dan wordt het misschien nog wat.
Joris (7-6-2020 om 10:52)
@Richard: Ik dacht aan 'legale' kinderdiefstal van overheidswege onder het mom van 'belang van het kind'. Als die term wordt misbruikt hoef je de ouders geen uitleg te geven waarom je ze hun kind afneemt. Wettelijk ben je dan machteloos.
Richard (7-6-2020 om 04:50)
Dit is weer een "melding van een verdachte situatie". Waar agenten een legitieme reden in zien om te besluiten een auto of woning binnen te dringen. Vinden ze niks onder de stoel van je auto dan vinden ze wel een kind dat gegijzeld kan worden. Militarisering van de parkeerwacht, ophokplicht, grondwetaanpassingen en inmiddels zijn we bij de wekelijkse razzias van dissidenten aanbeland. Alles voor 'Corona'. Was de man er door zijn buurman bij gelapt dat hij en zijn bezoek te dicht op elkaar zaten? Was hij gesignaleerd in de bus zonder mondkapje?? De man hoefde niet eens mee naar het bureau. Hoe erg kan de situatie geweest zijn? Kon dat niet eerder geconstateerd worden? Kinderen gijzelen kost doorgaans meer tijd en moeite dan fouten toegeven.