Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Tumult in Jan Vermeerlaan Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2020, 22.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Zes politie-eenheden zijn zaterdagavond met spoed naar een woning in Vlissingen gedaan na een melding van een incident aldaar.


De politie kreeg volgens een woordvoerder rond 20.45 uur een melding van een verdachte situatie in de Jan Vermeerlaan. Hierop gingen vijf politieauto’s en een politiemotor met spoed ter plaatse. Een man werd aangehouden, geboeid en in een politiewagen gezet, maar even later toch weer op vrije voeten gesteld.

Het kind van de twee was in de tussentijd naar een politiebureau gebracht. Toen dit duidelijk werd, uitten zowel de man als een vrouw die eveneens aanwezig was, beledigingen en bedreigingen aan het adres van de agenten. Ook zaten ze aan het aanwezige politiematerieel. Het kwam vervolgens ook tot fysiek contact maar er desondanks werd niet overgegaan tot aanhouding. Wel kregen de twee een laatste waarschuwing.

Na een uurtje was de rust in de straat weer wedergekeerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@VdVonck (10-6-2020 om 12:36)
Beste VdVonck, Als de Politie een kind veilig stelt en beschermt in een agressie situatie. Dan is dat ontvoering ??? Maak een afspraak en laat u hoofd onderzoeken.
@J v P (10-6-2020 om 00:03)
Wij zijn ook erg blij dat u vertrekt !
Mar (7-6-2020 om 17:27)
Weet iemand wat er werkelijk aan de hand was ?? Zo nee, shut up.
J v P (7-6-2020 om 16:16)
Goedzo ! Heel die buurt is verziekt in Narco City Vlissingen.. Volgens mij heb ik in die 31 jaar ik in Vlissingen woon nog nooit zoveel Politie gezien... Normaal rijd de Politie met 1 auto elke dag 1 rondje door de wijk meer niet, wijkagenten bestaan niet !!!! Politie komt alleen nog maar als je ze belt of als er wat is... Je ziet NOOIT politie, wat er in de avond en nacht allemaal gebeurt in de wijk weet niemand en de burgemeester al helemaal niet want die droomt alleen maar van compensatie-geld voor de Kazerne ! Gelukkig is de kazerne hier ook niet gekomen, was geen leven hier geweest voor 'onze jongens' ! Ik ga in december verhuizen naar Amersfoort dus ben blij ik hier wegga uit het verziekte Vlissingen, walgelijke criminele drugsstad
Onnodig (7-6-2020 om 14:36)
Ik vind eigenlijk dat relatieproblemen niet in de media moeten komen, maar ja, de politire denkt zich tegenwoordig overal mee te moeten bemoeien om dan op sociale media goed uit de bus te komen of zo ? Die mensen hebben duidelijk al problemen genoeg en om dan nog eens door de politie door het sociale slijk gehaald te worden vind ik nu weer een uitstekend teken hoe sociaal gestoord de overheid in dit land is. Ze gaan het ook niet leren want dat willen ze helemaal niet of hebben daar de menselijke skills niet voor.
Ikke (7-6-2020 om 14:02)
helaas hele verziekte wijken in Vlissingen. Het hele middengebied bloemenbuurt/schilderswijk moet je niet eens meer willen komen. Zo zonde van ons voorheen zo mooie Vlissingen. Als ik einde van de dag na mijn werk door de President Rooseveltlaan rij zitten ze lekker op de bankjes in de zon na te genieten van ons belastinggeld.
Cookie-instellingen beheren