Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Weggebruiker drinkt vijf keer te veel alcohol

Toegevoegd: 07-06-2020, 08.42 uur
Op het ademanalyse-apparaat werd een waarde van 1.155 Ug/l geblazen.
Op het ademanalyse-apparaat werd een waarde van 1.155 Ug/l geblazen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Politieagenten van het team Oosterscheldebekken hebben zaterdag een weggebruiker aan de kant gezet die ongeveer vijf keer te veel alcohol op had.

Tijdens een controle bleek rond 21.40 uur al middels een alcoholtest op straat dat de persoon onder invloed van alcohol zou moeten verkeren. Daarom werd de bestuurder meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse.

Op het politiebureau in Goes blies de persoon in kwestie een uur later op het ademanalyse-apparaat een waarde van 1.155 Ug/l: ongeveer vijf keer de toegestane hoeveelheid. Voor 'normale' bestuurders ligt de limiet op 220 Ug/l. Beginnend bestuurders mogen maximaal 88 Ug/l scoren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien. (8-6-2020 om 18:54)
Hallo jongens en meisjes, wie zegt er dat hij een motorvoertuig bestuurde. Trek dus niet meteen conclusies.
Clasien Schreurs (8-6-2020 om 13:56)
Zijn ze er nu nog steeds niet van doordrongen dat je GEEN ALCOHOL moet gebruiken in het verkeer! Geef ze een EXTRA zware straf en rijontzegging voor langere tijd!
willem (8-6-2020 om 13:32)
nooit meer achter het stuur. boetes helpen niet. er is openbaar vervoer en fietsen is ook een optie.
Adam (8-6-2020 om 07:07)
Eenvoudige rekensom Ko...geen beginnend bestuurder
Wim (8-6-2020 om 06:45)
Wat kan een mens met zoveel drank toch een berg ellende veroorzaken bij een ander die onschuldig is wat zover bekend is hier gelukkig niet gebeurd is en wat zal zijn straf wezen wie weet krijg hij wel straf misschien een waarschuwing, hier is maar een straf voor zijn rijbewijs innemen voor goed.
Annet (7-6-2020 om 21:52)
Helemaal mee eens Martha. Geen alcohol in het verkeer. Nooit. Mijn neefje werd op 17 jarige leeftijd dood gereden door een jongen met alcohol op. Zijn ouders, zijn broertje,, zijn ooms en tantes waren er kapot van en dragen nog steeds de littekens.