Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookrijdster op traject Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 07-06-2020, 15.07 uur - Update: 07-06-2020, 18.15 uur
Spookrijdster op traject Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

BORSSELE - De oostbuis van de Westerscheldetunnel richting Borssele is zondagmiddag even afgesloten geweest vanwege een spookrijdster. De politie twijfelt of de automobiliste de capaciteit bezit om een auto te besturen.


De Oostbuis van de Westerscheldetunnel werd rond 14.35 uur afgesloten in verband met de spookrijdster. De bestuurster, een 80-jarige vrouw uit Zaamslag, had in Zeeuws-Vlaanderen de laatste afslag gemist. Toen ze zag dat zij de Westerscheldetunnel in moest rijden draaide ze om. Nadat ze terug richting Zeeuws-Vlaanderen reed, stuitte de automobiliste op de slagbomen die ondertussen voor de veiligheid van het overige verkeer waren gesloten. De vrouw keerde nogmaals en reed daarna met lage snelheid door de tunnel tot aan het tolplein.

Omdat de agenten twijfelen of de vrouw geschikt is om aan het verkeer deel te nemen wordt zij door de politie aangemeld voor een rijvaardigheidscursus bij het CBR. De agenten hebben haar daarna weer richting Zeeuws-Vlaanderen begeleid. De Westerscheldetunnel was rond 14.55 uur weer volledig open.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (7-6-2020 om 20:43)
De tunnel levensgevaarlijk ?? Wat een ONZIN. En die ondergeschikte Zeeuwen: een typisch Zeeuwse Calimero-houding.
Realistisch (7-6-2020 om 19:36)
Peter, een babyboomer kan geen 80 jaar zijn. Zij heeft de oorlog nog meegemaakt! Je kan denigrerend doen over oudere mensen, maar zij heeft zonder twijfel in haar leven al meer gepresteerd dan jij ooit zal doen. Haar man heeft waarschijnlijk heel zijn leven gewerkt om jouw pensioen te betalen! Ze zal zeker verward geweest zijn, maar om een groep mensen te veroordelen vanwege de periode waarin ze geboren zijn noem ik erg dom! Jij denkt dat jij zo verstandig was om later geboren te worden en dus geen babyboomer genoemd kan worden. Je denkt een slachtoffer te zijn van mensen die heel hun leven voor jouw pensioen gewerkt hebben! Dat bewijst je domheid!
Opletten (7-6-2020 om 17:49)
Dat kan nomaal toch niet!
voorbeeld rijkscorruptie (7-6-2020 om 16:35)
die tunnel is levensgevaarlijk. een schande dat zeeuwen daar nog voor moeten betalen ook. maar ja, de zeeuw is toch maar een ondergeschikte voor de overheden duidelijk..betalen is alles waar ze goed voor zijn.
Peter (7-6-2020 om 16:23)
Weer zo’n verwarde babyboomer
Cookie-instellingen beheren