Weerbericht:
Geregeld zon, in het noorden nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugspand Smokkelhoek Kapelle gesloten

Toegevoegd: 08-06-2020, 11.53 uur
Drugspand Smokkelhoek Kapelle gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KAPELLE - Burgemeester Naterop van de gemeente Kapelle heeft maandag 8 juni 2020 een drugspand gesloten in Kapelle. Op 14 mei heeft de politie een inval gedaan in een loods aan de Kloosterpoort, op de Smokkelhoek in Kapelle. Bij het doorzoeken van de bewuste loods trof de politie een grote hoeveelheid softdrugs aan. Vermoedelijk was de softdrugs aanwezig voor verkoop.


De gedwongen sluiting gaat in op 8 juni 2020 en duurt drie maanden. De eigenaar is hierover geïnformeerd. De politie deed op 14 mei onderzoek in het pand naar aanleiding van een anonieme melding. Tijdens het onderzoek kreeg de politie al snel vermoedens van een aanwezige hennepkwekerij. Bij het binnentreden van de loods werd door de politie een compleet ingerichte en operationele hennepkwekerij met ruim 700 planten aangetroffen.

Een persoon die toen in het pand werd aangetroffen werd. Tijdens het ruimen van de kwekerij trof de politie ook nog een doorgeladen vuurwapen aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien. (8-6-2020 om 12:29)
Goed werk, jongens niet opgeven in de strijd tegen de drugshandel/criminalteit.
Cookie-instellingen beheren