Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept door auto Kerklaan Vlissingen

Toegevoegd: 09-06-2020, 16.39 uur - Update: 10-06-2020, 11.26 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdagmiddag een 17-jarige fietsster uit Middelburg geschept door een 87-jarige automobiliste uit Vlissingen. De fietsster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 15.05 uur op de Kerklaan. De fietsster kwam uit het tunneltje van het Draaibrugpad en werd op de Kerklaan geschept door de automobiliste. Bedrijfsbussen die aan het einde van het tunneltje geparkeerd stonden ontnamen het zicht van de fietsster en de automobiliste waardoor het ongeval niet kon worden voorkomen.

De ambulancedienst kwam met spoed ter plekke en heeft de fietsster met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plekke een kort onderzoek gedaan.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. P. (11-6-2020 om 05:15)
De fietsers hebben daar inderdaad haaientanden, maar het is een makkelijke fout om te maken als je nog niet zo veel verkeers ervaring hebt. Misschien is het een idee om een spiegel of rotonde te installeren.
Mar (10-6-2020 om 16:45)
Ben daar ook wel verrast door uit het tunneltje vliegende fietsers. Die fietsers hebben daar overigens GEEN voorrang zoals gesuggereerd wordt. Met of zonder busjes, het is onoverzichtelijk.
m (10-6-2020 om 13:22)
als je uit het tunneltje komt staan er haaientanden. maar weinig fietsers die hier opletten
Peter (10-6-2020 om 12:42)
mijn reactie was sarcastisch; aangezien het “volksteibunaal van Zeeland” meerdere malen hun vonnis uitspreekt hier op deze website leek mij dit ook wel een gepaste strafmaat..... Maar zelfs dat zien jullie niet, ha ha ha
ronny (10-6-2020 om 11:57)
het blijft een gevaarlijk tunneltje , als je ziet hoeveel fietsers jong en oud gewoon uit het tunneltje vliegen zonder te kijken en als er dan ook nog 2 busjes het zicht ontnemen daar kan die oudere bestuurder niks aan doen is alleen zonde van de lak , de schrik zal er wel goed in zitten sterkte voor beide .
A.A Dunnes (10-6-2020 om 11:13)
Dit is bij mij weten West-Souburg.
Cookie-instellingen beheren