Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Vijf keer teveel alcohol en 92 Kilometer te hard

Toegevoegd: 09-06-2020, 22.24 uur - Update: 10-06-2020, 11.25 uur
Vijf keer teveel alcohol en 92 Kilometer te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

COLIJNSPLAAT - Een 27-jarige beginnend bestuurder uit Colijnsplaat is vanavond zijn rijbewijs en zijn auto kwijtgeraakt nadat de politie hem betrapte op het te hard rijden en het rijden onder invloed.


Een eenheid van Team Verkeer Zeeland-West-Brabant zette de beginnend bestuurderrond 21.00 uur bij Colijnsplaat aan de kant nadat bij hem een gecorrigeerde snelheid van 152 kilometer per uur werd vastgesteld in een 60 zone. Bij de staandehouding roken de agenten een alcohollucht in de auto.

Bij een ademanalyse op het politiebureau blies de bestuurder een waarde van 495 ug/l: meer dan vijf keer de toegestande hoeveelheid. Beginnend bestuurders mogen maximaal 88 ug/l scoren. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Ook heeft de politie zijn auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko Tazelaar (10-6-2020 om 18:12)
Ben het,t helemaal met jou eens Martha De aso rijdt weer ,en ik zit thuis ,met een N.A.H letsel.
Peter (10-6-2020 om 15:37)
Kom eens uit uw slachtofferrol Sonja en accepteer dat u niets te zeggen heeft betreffende de strafmaat. Reken er maar op dat die gewoon namens de Nederlandse wet wordt vast gesteld; en in dit geval kan ik u vertellen dat deze zeer zeker niet mals zal zijn!
Sonja (10-6-2020 om 12:35)
wat jammer nou Peter, Willem reageert nog harder dan ik, enigste vrouw maar commenteren .??? Blijf erbij, een BEGINNEND bestuurder die dit flikt is geen knip voor zijn neus waard , mijn reactie blijft hetzelfde, voor een discussie kunt u altijd terecht bij Disc !
J v P (10-6-2020 om 09:41)
Wat een stoer verhaal ! Martha dat drugs en troep rijden gebeurt al sinds de jaren 70 alleen nu kijkt Politie er pas naar.. Het is niets nieuws, vroeger kon je gewoon alles doen zonder controle's ! En hij leert er niks van, zijn auto krijgt hij na 3 dagen weer terug via de advocaat en je leest dit elke dag dus dat werkstrafje en 400 euro boete schrikken ze niet van.. En als het een oostblokker was ( staat er niet bij ) dan betaald hij niks en koopt hij thuis een nieuw rijbewijs voor 25 euro... En in Vlissingen scheuren ze elke dag met 90 door de woonwijk omdat er geen controle en bijna geen Politie is.. Dus mooi dat hij gepakt is maar er verandert niks.. Beste is 3 jaar strafkamp, dan doen ze het NOOIT meer !
Marco (10-6-2020 om 08:50)
Wat een idioot... Zulke figuren verdienen geen vrijheid van een auto of rijbewijs. Je zal zo'n kneus maar op het verkeerde moment tegenkomen. Het verwantwoordelijkheidsgevoel van een schizofrene lintworm.
jacob (10-6-2020 om 08:30)
Deze aso mag nooit! meer een rijbewijs krijgen. Sluit hem een jaartje op en daar bovenop een toren hoge boete. Schijnbaar, zoals ik lees uit de reactie van Sonja, is hij niet voor verbetering vatbaar.
Cookie-instellingen beheren