Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Geld geboden voor mishandeling in Goes

Toegevoegd: 10-06-2020, 18.56 uur
Geld geboden voor mishandeling in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Na een eerste mishandeling door hemzelf zou gisteren iemand in Goes twee minderjarigen geld hebben aangeboden om het slachtoffer nogmaals te mishandelen. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer zou, na een opmerking over het kapsel van de verdachte, door hem zijn mishandeld in de wijk Goes-Zuid. Hierna heeft de verdachte vermoedelijk twee minderjarigen aangespoord het slachtoffer in ruil voor geld te mishandelen. Het slachtoffer zou hierna ook door (één van) hen zijn mishandeld, zo meldt de politie.

De verdachte is door de politie aangehouden na een eerste onderzoek door politiestudenten. De teamrecherche Oosterscheldebekken van de politie heeft de zaak nu verder in onderzoek. Momenteel wordt onder meer nog uitgezocht wie de twee minderjarige medeverdachten zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (11-6-2020 om 06:42)
Minder jarige geld willen verdienen door iemand te mishandelen, wat ,moeten die wel willen als ze groot zijn om aan gels te komen, ik ben benieuwd waar voor zij krijgen voor straf misschien niet meer als een waarschuwing.
Waarom wil jij mijn naam weten? (11-6-2020 om 01:40)
wat een ongekende taferelen