Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 80 km

Slachtoffer uit auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 11-06-2020, 18.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW NAMEN - De brandweer heeft donderdagmiddag in Nieuw Namen na een botsing een gewonde uit een auto geknipt. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.


Rond 15.45 uur vond de aanrijding plaats op de kruising van de Langestraat met de Petrusstraat. Twee personenauto kwamen hierbij met elkaar in botsing. Eén van de auto’s kwam in de sloot tot stilstand.

De brandweer van Hulst rukte met spoed uit omdat de gewonde uit de auto bevrijd moest worden. Hiervoor ik het dak van de auto geknipt. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend gemaakt.

De kruising was tijdens de hulpverlening afgesloten. Beide voertuigen zijn weggesleept. Naar de toedracht van de aanrijding wordt nog onderzoek gedaan.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (11-6-2020 om 20:28)
Flinke klap, wat een schade. Sterkte aan betrokkenen en beterschap voor de gewonde bestuurder
Cookie-instellingen beheren