Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 47 km

Middelbrand bij vakantiepark Nieuwesluisweg Breskens

Toegevoegd: 11-06-2020, 21.50 uur - Update: 11-06-2020, 22.20 uur
De afvalverbranding in Breskens. Bij de verbranding kwam flink wat rook vrij.
De afvalverbranding in Breskens.
© Foto: Niels Janse
Door: Tim Koster

BRESKENS - Bij Vakantiepark Zeebad is donderdagavond brand gemeld nadat er een grote zwarte rookwolk werd waargenomen. De brandweer schaalde op naar middelbrand. Het bleek uiteindelijk te gaan om eenuit de hand gelopen afvalverbranding.


De brand aan de Nieuwesluisweg die voor een grote zwarte rookwolk zorgde werd rond 21.40 uur ontdekt. De brandweer van Breskens werd zonder spoed opgeroepen. Vijf minuten later schaalde de brandweer op naar middelbrand waarop ook de brandweer van post Stampershoek uitrukte met een blusvoertuig, een hoogwerker en een waterwagen. Eenmaal ter plekke bleek het te gaan om een uit de hand gelopen afvalverbranding.

De Veiligheidsregio Zeeland heeft laten weten dat één blusvoertuig en de waterwagen ter plaatse zullen komen om een onderzoek in te stellen. De brandweer heeft het vuur uiteindelijk toch afgeblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750