Weerbericht:
Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM vaart uit voor sportvisboot met motorstoring

Toegevoegd: 12-06-2020, 11.44 uur
De visboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd.
De visboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De reddingboot Zeemanshoop is woensdagavond uitgevaren voor een sportvisboot met motorstoring. De visboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd in de jachthaven van Breskens.


De reddingbootbemanning wil bijna beginnen aan de vaste oefenavond als ineens de piepers afgaan. Na contact met de Nederlandse Kustwacht blijkt het te gaan om een Belgische sportvisboot, welke ten westen van Nieuwesluis voor anker ligt met motorstoring.

De reddingboot vaart uit en is een kwartier na alarmering ter plaatse. Nadat de sleepverbinding bevestigd is op het traileroog, wordt de visboot op sleeptouw genomen. Even later kunnen de drie sportvissers veilig worden afmeren aan de bezoekerssteiger van de jachthaven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750