Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte steekpartij Kasteelstraat vrijgesproken

Toegevoegd: 12-06-2020, 18.56 uur
De steekpartij vond op Tweede Kerstdag plaats in de Kasteelstraat.
De steekpartij vond op Tweede Kerstdag plaats in de Kasteelstraat.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een toen minderjarige Vlissinger die ervan werd verdacht op Tweede Kerstdag 2018 in de Kasteelstraat de 28-jarige Abdul D. te hebben doodgestoken is daarvan vrijdag vrijgesproken.


Het gebeurde tijdens een gezellige bijeenkomst met drank en drugs in een woning waarbij het slachtoffer, de minderjarige, een 25-jarige Goesenaar en een 23-jarige vrouw aanwezig waren. Op enig moment ontstond er een ruzie en de minderjarige zou daarmee D. in zijn buik hebben gestoken.

De minderjarige heeft van begin af aan ontkend, de drie geven elkaar de schuld en alles bij elkaar kan niet voor de volle honderd procent worden bewezen dat de minderjarige heeft gestoken. Dat zijn bloed op het mes is aangetroffen kan daar ook op een andere manier terecht zijn gekomen.

Wel vindt de rechtbank bewezen dat de minderjarige het slachtoffer, dat toen al op straat lag, enkele flinke trappen tegen diens hoofd en in zijn gezicht heeft gegeven. Daarvoor, zware mishandeling, kreeg hij twee jaar jeugd-tbs opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (12-6-2020 om 21:26)
Remonte wat een straf zeg. Ongelofelijk als je een konijn stroopt wordt je zwaarder gestraft
Cookie-instellingen beheren