Weerbericht:
Bewolkt en vooral vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Tuinkas gesloten na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 12-06-2020, 19.17 uur
Tuinkas gesloten na vondst wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWVLIET - Donderdag heeft burgemeester Vermue een tuin inclusief tuinkas in Nieuwvliet gesloten nadat er een in werking zijnde hennepkwekerij is aangetroffen.


In de tuinkas aan de Sint Bavodijk werden bijna 100 hennepplanten aangetroffen. De tuin inclusief tuinkas is voor drie maanden gesloten.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. De aanwezigheid van een hennepkwekerij zorgt voor overlast en maakt de buurt onveilig. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren