Weerbericht:
Lokaal stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Campers op de bon voor wildkamperen

Toegevoegd: 13-06-2020, 11.39 uur
Campers op de bon voor wildkamperen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - De politie heeft afgelopen nacht bij Bruinisse meerdere wildkampeerders op de bon geslingerd.


Tijdens een surveillance zagen agenten op recreatiegebied De Grevelingendam bij Bruinisse meerdere campers staan. Omdat overnachten alleen in toegestaan op campings en/of camperparken kregen drie campers een proces-verbaal.

De boete bedraagt 140 euro. Volgens de politie waren er op campings in de omgeving meer dan genoeg plaatsen beschikbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
brom (14-6-2020 om 08:14)
Wat een aso.s zijn campers toch vaak... zo.n bak onderv hun reet maar te bedonderd om op een camping te gaan staan …. Want dat kost geld.... liever lekker ergens staan waar niemand is en waar het niets kost... boete mag vier keer zo hoog worden.... Ik mag ook met mijn tentje niet zomaar overal gaan overnachten... zelfs niet als ik mijn eigen toilet meeneem
Willem (13-6-2020 om 21:22)
Hahaha wat een sukkels die camper eigenaren. €60.000 of meer neertellen van een camper maar betalen voor een Sta plaats op een camping ,ho maar. Krenten zijn het