Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie onderzoekt verdachte situatie in Hoek

Toegevoegd: 13-06-2020, 11.56 uur
Politie onderzoekt verdachte situatie in Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De politie doet onderzoek naar een opmerkelijk voorval in Hoek. Hier werd een meisje meegenomen in een wit busje.

Omstreeks 22.40 uur fietste het meisje van ongeveer 3 jaar op de Molendijk. Achter haar liep een pubermeisje met een labradoodle. Op een gegeven moment kwam er een wit busje aangereden, voorzien van witte kentekenplaten. De bestuurder stapte uit, liep een rondje om zijn bus, stapte weer in en reed vol gas weg. Het meisje op de fiets was hierna niet meer te zien. Volgens de politie is zij mogelijk met haar fiets in het busje gezet. De melder vond dit er raar uitzien en belde de politie.

Omdat er geen kind als vermist is opgegeven bij de politie komt deze graag in contact met het pubermeisje en de bestuurder van het witte busje. Ook andere getuigen kunnen zich bij de politie melden. De politie heeft het vermoeden dat de vader het kindje kwijt was en heeft opgehaald, maar kan dit nog niet uitsluiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (14-6-2020 om 09:39)
Sorry hoor, maar hoort een meisje van drie op dat tijdstip niet allang in bed te liggen?