Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Weer bekeuringen voor illegale recreatie

Toegevoegd: 14-06-2020, 10.04 uur
Weer bekeuringen voor illegale recreatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De politie heeft afgelopen nacht weer gecontroleerd op illegale recreatie. Er zijn zes bekeuren uitgeschreven.


De controles vonden afgelopen nacht plaats in onder andere Cadzand, Nieuwvliet en Breskens. Hier kregen zes personen een bekeuring voor illegale recreatie.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden er ook als meerdere wildkampeerders op de bon geslingerd. Toen controleerde de politie bij de Grevelingendam in Bruinisse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (15-9-2020 om 16:35)
om het tegen te gaan boetes verhogen naar 1.000 euro--de paar tientjes van nu zijn goedkoper dan een goede hotelkamer.
Wim (15-6-2020 om 07:19)
Wat vragen we toch om problemen gezien die de afgelopen weekeind weer gedaan zijn altijd de regels misbruiken en waarom doen we nu zoiets een ieder weet van te voren dat er gecontroleerd word, zulle mensen gaan gewoon der gang en nemen altijd het risoco.