Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Zwaargewonde bij ernstig verkeersongeluk Hulst

Toegevoegd: 14-06-2020, 19.41 uur
Door: Tim Koster

HULST - Bij een ernstig verkeersongeluk in Hulst is zondag aan het begin van de avond een persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 18.05 uur op de Grote Kreekweg. Een voetganger zou ter plekke geschept zijn door de bestuurder van een personenauto. Naast twee ambulances en meerdere eenheden van de politie kwam ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Vanwege het ongeluk was de Grote Kreekweg tot 20.30 uur afgesloten. De verkeerspolitie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (15-6-2020 om 13:06)
Rare situatie, rijden daar treinen? Als fietser of voetganger ben je ook zo kwetsbaar, wat is je voorrang nemen dan nog waard als je voor je sokkel gereden wordt..
Chris (15-6-2020 om 12:13)
Er wordt veel te hard gereden . Begint in de glacisweg dan de koolstraat en daarna de grote kreekweg. Is één grote racebaan. Niet normaal.
Meer is niet beter, wel duurder (14-6-2020 om 21:08)
Het ziet er daar uit als een showroom voor verkeersborden en signalering. Geen wonder dat men daar ander verkeer over het hoofd ziet, als men die al kan zien achter al die verkeersborden chaos.
Cookie-instellingen beheren