Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Kans op onweersbuien met veel neerslag

Toegevoegd: 16-06-2020, 08.20 uur
Kans op onweersbuien met veel neerslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanmiddag en aan het begin van de avond moet rekening worden gehouden met onweersbuien welke gepaard kunnen gaan met plaatselijk veel neerslag. Dat meldt het KNMI.


Tussen 13.00 uur en 19.00 uur geldt voor een groot deel van het land code geel. Volgens het KNMI kunnen buien overtrekken met onweer en mogelijk hagel. Plaatselijk kan veel neerslag vallen, zo zeggen de meteorologen.

Er is ook sprake van kans op blikseminslag. Het verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden van de buien. Het KNMI raadt aan open water en open gebied te mijden en niet te schuilen onder bomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (16-6-2020 om 22:10)
Wat een domme reacties weer!! Vanavond Kruisdijk bij Breskens 43mm op 20minuten.
Weather (16-6-2020 om 17:38)
Loos alarm!
June (16-6-2020 om 17:05)
Meestal gaat het aan Zeeland voorbij; geef mensen geen vals hoop op een lekkere bui.
Henk Hopjes (16-6-2020 om 15:20)
@Weer code fout: er staat ook "kans op", dat is letterlijk het eerste gedeelte van het bericht. Niemand is in paniek behalve jij.
Weer code fout (16-6-2020 om 09:16)
Geld voor een groot deel van het land, maar zeeland is maar een klein stukje in een uithoek waar hoogstwaarschijnlijk bij het kleinere deel van NL zit dat geen regen krijgt. Maar ja, tegenwoordig is het beter om paniek te schreeuwen dan na te denken.
Cookie-instellingen beheren