Weerbericht:
Stapelwolken, perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man vernielt ruit politieauto na arrestatie Goes

Toegevoegd: 16-06-2020, 09.29 uur
Man vernielt ruit politieauto na arrestatie Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In de nacht van maandag op dinsdag is een 21-jarige Goesenaar aangehouden wegens het bezit van een boksbeugel. Na zijn arrestatie vernielde hij een ruit van een politieauto.

Surveillerende agenten troffen de man vannacht in zijn auto aan op een verder lege parkeerplaats aan de Marconistraat. De man sliep maar werd wakker gemaakt door de agenten. Zij vroegen hem om zijn identiteitsbewijs en zagen toen dat hij een boksbeugel bij zich had. De man werd hierop gevraagd uit de auto te komen. De agenten doorzochten vervolgens de auto op basis van de Wet Wapens en Munitie.

In de auto werden geen wapens meer aangetroffen, maar wel een cilinder lachgas, wat pillen en hasj. De man werd verteld dat hij werd aangehouden en werd volgens de politie hierop ineens agressief. "Hij wilde niet meewerken aan zijn aanhouding en door de agenten moest pepperspray worden gebruikt voordat zij hem in de boeien konden slaan. De man bedreigde ook de agenten en zag, nadat hij in de politieauto was geplaatst, ook nog kans een ruit van de dienstauto te vernielen", zo meldt de politie.

De Goesenaar is ingesloten in een politiecellencomplex. Daar wordt hij vandaag verder gehoord. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De auto van de 21-jarige zal nog verder door de politie worden onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750