Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 51 km

Fietsster gewond bij aanrijding rotonde Goes

Toegevoegd: 16-06-2020, 09.32 uur
Fietsster gewond bij aanrijding rotonde Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 19-jarige fietsster uit Goes is maandagmiddag gewond geraakt toen ze in haar woonplaats werd aangereden door een 51-jarige automobilist uit Goes.


Het ongeluk vond rond 16.40 uur plaats op de recentelijk aangepaste rotonde op de kruising van de Fruitlaan, de Van Hertumweg en de Anthony Fokkerstraat. Volgens de politie zag de automobilist de vrouw over het hoofd en was een botsing het gevolg. De ambulancedienst werd gewaarschuwd en die heeft de jonge vrouw met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Verschillende getuigen hebben al een verklaring afgelegd over de aanrijding. Het slachtoffer zal nog door de politie worden gehoord over wat er precies is gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini (17-6-2020 om 09:19)
Niet alleen rijbewijs van de betrokkenen afpkken maar ook die rotondes afzetten en een nieuwe lockdown afkondigen. Kennenlijk kunnen mensen niet normaal met de spullen omgaan die ons aangerijkt worden! Dan maar binnen blijven!
Joris (17-6-2020 om 07:40)
Mijn eerste gedachte toen ik voor de eerste keer de nieuwe rotonde nam aan de zuidkant: 'Wat een onoverzichtelijke chaotische bende!'. Dat gaat slachtoffers geven zei ik tegen mijn bijrijder en binnen een week had ik gelijk. Zal niet de laatste zijn.
sjaak dekker (16-6-2020 om 23:51)
Ja, inderdaad! De rijbewijzen afpakken van degenen die deze rotondes uitgedokterd hebben! Bijna elke dag rijd ik de route van Goes-Oost naar de A. Fokkerstraat. En dan kom je vanaf de Ruyterlaan richting Goes- Noord ogen en oren te kort om alle (meestal geen richting aangevende ) fietsers, scooters etc. te ontwijken. Het zal waarschijnlijk niet het laatste ongeval zijn dat daar gebeuren gaat. En hopelijk ben ik daar dan niet ongewild bij betrokken. Beterschap voor de betrokken 19 jarige, fietster! Als het aan mij ligt wordt er een strafrechtelijke aanklacht ingediend tegen de verantwoordelijke betrokkenen van deze rotonde-ontwerpers.
Deskundiger (16-6-2020 om 22:17)
@ camiel, "verkeersdeskundige".. typisch stadskantoorpraat want die noemen zichzelf allemaal deskundige daar. Natuurlijk de slager die zijn eigen vlees keurt maar wat de burgerij er van denkt .. Persoonlijk denk ik dat het vaak voorkomt dat er iemand van achter zijn computertje lekker zit te speletekenen en de werkelijke situatie niet meer kan inzien door hun spelefantasietjes over hoe zijzelf denken dat het er uit moet gaan zien. Moet je voor de grap trouwens eens opzoeken wat dergelijke deskundigen verdienen.
Sarco (16-6-2020 om 22:07)
Wellicht dat Goes weer zichzelf wil inschrijven voor de verkiezing fietsstad van het jaar ?
M.H (16-6-2020 om 21:45)
Heel erg spijtig wat hier gebeurt is. Maar de nieuwe situatie is helemaal niet gevaarlijk. Het probleem is dat mensen niet kunnen auto rijden en niet normaal aan het verkeer mee kunnen doen.
Cookie-instellingen beheren