Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 121 km

Onderzoek naar overlijden in woning Terneuzen

Toegevoegd: 16-06-2020, 18.01 uur - Update: 16-06-2020, 18.18 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie doet momenteel onderzoek naar het overlijden van een vrouw in een woning aan de Larixstraat in Terneuzen. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.


Een flink aantal hulpverleners werd rond 16.40 uur opgeroepen nadat melding was gemaakt van een reanimatie in de woning. Direct werden twee ambulances en twee brandweerwagens opgeroepen. De politie ging ook met meerdere eenheden ter plekke en vanuit Nijmegen werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ingezet omdat bleek dat het slachtoffer reeds was overleden.

De brandweer zette na aankomst de straat af met linten. Deze werden even weggehaald toen een deel van de hulpverleners weer vertrok maar de politie maakte vervolgens wel een plaats delict rondom de betreffende woning. De politie ging in eerste instantie uit van een medisch incident maar doet nu toch onderzoek naar het overlijden. Meer details zijn echter nog niet bekend.

Tientallen toeschouwers zijn op het incident afgekomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dana (16-6-2020 om 20:04)
Zo gisteren vrouw overleden in Middelburg nu in Terneuzen. Heftig allemaal voor nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren