Weerbericht:
Vooral langs de westkust kans op een bui, dinsdagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw Terneuzen stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 16-06-2020, 20.43 uur
Uit het politie-onderzoek is gebleken dat de vrouw een natuurlijke dood stierf.
Uit het politie-onderzoek is gebleken dat de vrouw een natuurlijke dood stierf.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De vrouw naar wiens overlijden vanmiddag en vanavond onderzoek werd gedaan in Terneuzen, stierf een natuurlijke dood. Dat meldt een woordvoerder van de politie.


Een flink aantal hulpverleners werd rond 16.40 uur opgeroepen nadat melding was gemaakt van een reanimatie in een woning aan de Larixstraat. Direct werden twee ambulances en twee brandweerwagens opgeroepen. De politie ging ook met meerdere eenheden ter plekke en vanuit Nijmegen werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ingezet omdat bleek dat het slachtoffer reeds was overleden.

De politie ging in eerste instantie uit van een medisch incident maar nam vervolgens toch het zekere voor het onderzoek. Er werd een plaats delict afgezet en de recherche kwam ter plaatse om onderzoek te doen. Rond 20.40 uur meldde de politie dat het slachtoffer een natuurlijke dood stierf. Het politie-onderzoek is dan ook afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Y (18-6-2020 om 07:06)
Bij vermoeden van reanimatie moeten er twee ambulances en politie naartoe. Dit omdat reanimatie erg zwaar is. Het lijkt dat de persoon in kwestie misschien boven zou liggen waardoor mogelijk een brandweer nodig was om te zorgen dat de persoon zo snel mogelijk naar het ziekenhuis zou kunnen. Ze heben protocollen waar gewoon aan gehouden dient te worden.
Peter (17-6-2020 om 16:19)
Je ziet toch duidelijk twee polisie auto’s staan op de foto???
@HFM (17-6-2020 om 09:16)
Welke opsporingsambtenaar werkt op een ambulance precies?
Biggetje (17-6-2020 om 07:19)
Waarom 2 brandweerwagens en 2 ambulances. Dit kost toch veel geld? Was de helft niet genoeg geweest?
H.F.M. Reuling (17-6-2020 om 00:16)
Gaat men bij reanimatie gevallen er tegenwoordig altijd van uit dat er opzet in het spel is? Met alle machtsmisbruik van de opsporingsambtenaren?