Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval op afrit A58 Kruiningen

Toegevoegd: 17-06-2020, 02.24 uur
Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft het voertuig getakeld en afgevoerd.
Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft het voertuig getakeld en afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A58 bij Kruiningen is in de nacht van dinsdag op woensdag één persoon gewond geraakt.


De bestuurder van een Volvo-stationwagen raakte rond 01.15 uur door onbekende oorzaak van de weg toen deze, komende vanuit de richting van Rilland, de afslag nam richting Yerseke. De personenauto kwam in de berm en reed vervolgens van het talud.

Een ambulanceteam heeft de bestuurder van het voertuig naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de zwaar beschadigde auto weer op de weg getrokken en vervolgens afgevoerd. Rijkswaterstaat zette een deel van de afrit tijdelijk af.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (17-6-2020 om 16:17)
Gaat het volkstribunaal-Zeeland weer roepen dat er vast drank en drugs in het spel waren en dat het rijbewijs afgepakt moet worden en dat de bestuurder levenslang de cel in moet? Ook zonder drank rn drugs kan het mis gaan hé?
willem (17-6-2020 om 11:15)
bestuurder onwel geworden? een hypo? hartaanval? beterschap.
Wim (17-6-2020 om 06:44)
Wat een vreemd ongeval zie de afrit zeer goed en duidelijk is