Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
114 files van totaal 488 km

Voor duizenden euro's aan postzegels: man opgepakt

Toegevoegd: 17-06-2020, 09.40 uur
Voor duizenden euro's aan postzegels: man opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op een carpoolplaats in Kruiningen heeft de politie dinsdagavond een man aangehouden die een grote hoeveelheid nieuwe postzegels bij zich had waarvan hij de herkomst niet goed kon verklaren. Volgens de politie hebben de postzegels een waarde van zeker 6.000 euro.


Agenten zagen rond 20.45 uur een man bij een auto op de carpoolplaats aan de Weihoek staan. Hij was een lekke band aan het vervangen. De agenten besloten een kijkje te gaan nemen en de man bleek een bekende van de politie te zijn. Ze stelden hierop een controle in en in de auto werd een flinke hoeveelheid postzegels aangetroffen met een geschatte waarde van meer dan 6.000 euro.

Volgens de politie kon de man, een 34-jarige inwoner van Dordrecht, geen goede verklaring geven voor de aanwezigheid van de postzegels. Hij werd daarom aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt vandaag gehoord. In de tussentijd probeert de politie te achterhalen waar de postzegels vandaan komen. "Mogelijk zijn ze afkomstig uit een winkel", zo zegt de politie. Tips zijn welkom via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.P. (17-6-2020 om 17:04)
Volgens mij heb je die nodig als je een pakket boven de 10kg wilt versturen.
Peter (17-6-2020 om 12:35)
Wat moet je nou met zoveel postzegels??? Verkopen? Is toch niet de moeite joh? Wat een ontzettende dombo; en ik hoop dat hij deze comment leest! Kruimeldief!
Cookie-instellingen beheren