Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Slachtoffer met mes bedreigd bij straatroof

Toegevoegd: 17-06-2020, 16.21 uur
Slachtoffer met mes bedreigd bij straatroof
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is vanmiddag een vrouw het slachtoffer geworden van een straatroof waarbij werd gedreigd met een mes.


De beroving vond rond 15.05 uur plaats op de Bellamystraat. De politie heeft rond 15.55 uur het signalement van de dader verspreid via Burgernet. De dader, een jongeman van 15 á 16 jaar oud en met een lengte van circa 1.60 meter, bedreigde hier het slachtoffer en ging er vandoor met onder meer een mobiele telefoon.

De dader, welke een donkere huidskleur had en donkere kleding met een capuchon droeg, rende na de diefstal weg richting de Albert Heijn-supermarkt. Volgens de politie is het slachtoffer bij de beroving niet gewond geraakt. De dader is vooralsnog niet achterhaald. Tips over zijn identiteit zijn daarom ook van harte welkom bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (17-6-2020 om 17:10)
Wat bezielt die lui toch? Klare daglicht een gewapende straatroof op een vrouw door een snotneus van 15 á 16 jaar oud. Gelukkig hangt het daar vol met camera's.
Cookie-instellingen beheren