Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 171 km

Dader straatroof nog altijd niet getraceerd

Toegevoegd: 18-06-2020, 10.15 uur
Dader straatroof nog altijd niet getraceerd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie weet nog altijd niet wie gisteren op klaarlichte dag in Terneuzen een meisje onder bedreiging beroofde van haar telefoon.


Gisteren meldde de politie dat rond 15.05 uur een vrouw op de Bellamystraat in Terneuzen het slachtoffer was geworden van een straatroof. Naar nu blijkt is het slachtoffer een 16-jarig meisje uit die plaats. Ze zat in de Evertsenlaan tussen de Rooseveltlaan en de Otheense Kreek op een bankje op een vriendin te wachten toen een jongen van 14 á 15 jaar op haar afkwam.

De jongen dwong het meisje onder bedreiging van een mes om haar mobiele telefoon af te geven. De dader rende vervolgens weg. Een getuige zette nog in de achtervolging, maar ter hoogte van Albert Heijn-supermarkt aan de Bellamystraat raakte hij/zij de dader uit het zicht. Agenten hebben het meisje nog meegenomen in een dienstauto om uit te kijken naar de dader maar dit leverde niets op. Tot nu toe is de jongen spoorloos.

De politie heeft inmiddels verschillende getuigen gehoord. Men is nog wel op zoek naar camerabeelden uit de omgeving of mensen die de jongen herkennen aan de hand van zijn signalement. De dader was ongeveer 1.60 meter lang en had een donkere huidskleur. Hij droeg donkere bovenkleding en een iets lichtere broek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren