Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Schennispleger Park Toorenvliedt Middelburg

Toegevoegd: 18-06-2020, 15.57 uur
Schennispleger Park Toorenvliedt Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het Park Toorenvliedt in Middelburg is donderdagmorgen een vrouw lastiggevallen door een schennispleger. De politie is op zoek naar getuigen.


De vrouw, een inwoonster van Middelburg, liep rond 11.15 uur door het park. Toen zij in de buurt van een man kwam, haalde deze zijn geslachtsdeel uit zijn broek. Hij maakte vervolgens seksueel getinte opmerkingen naar de vrouw. De Middelburgse is direct omgedraaid en heeft vervolgens de politie in kennis gesteld van het gebeurde. Agenten hebben ter plaatse nog naar de schennispleger gezocht, maar troffen hem niet meer aan.

De politie is op zoek naar getuigen. "Volgens de vrouw was er een groepje mensen aan het sporten. Wellicht hebben zij iets gezien van het incident", zo zegt de politie. Getuigen kunnen zich melden via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (19-6-2020 om 11:59)
@À.P, als een piemel. Fijn he zo'n duidelijk signalement dan kan je beter niets melden.
A.P. (18-6-2020 om 20:54)
Hoe zag 'ie eruit?