Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jonge planten en struiken vernield Heinkenszand

Toegevoegd: 18-06-2020, 19.01 uur
De vernielingen vonden plaats in Heinkenszand.
De vernielingen vonden plaats in Heinkenszand.
© Foto: Gemeente Borsele
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele en de wijkagenten van diezelfde gemeente roepen getuigen van een reeks vernielingen op om zich te melden.


Volgens de gemeente worden bij de Mr. Dr. Meslaan in Heinkenszand regelmatig uitgetrokken taxusstruikjes en kale plekken aangetroffen. Ook bij het schoolplein van Omnis Kindcentrum De Reiger worden volgens de gemeente jonge planten en struiken uitgetrokken.

Onze collega’s van de buitendienst werken met hart en ziel om te zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving. Ook bij De Reiger proberen ze met veel aandacht, water en zorg de planten en het schoolplein aantrekkelijk en groen te houden. Die kans moeten ze dan wel krijgen”, zo zegt de gemeente.

Tips over de vernielingen zijn welkom via [email protected] of 0113-238383.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (19-6-2020 om 11:02)
Helaas is het zo dat hoe meer een dorp groeit des te meer tuig krijg je binnen je grenzen, voorbeelden hiervan vindt je in de hele provincie.
Cookie-instellingen beheren